16. sep 2019

Totalkredit og Immeo vinder "Most innovative digital solution 2019"

Scenen var sat i THE PLANT i København den 12. september, da Episerver havde samlet 400 personer til Episerver Ascend 2019.

Vinder af "Most innovative digital solution 2019"

Immeo var nomineret i hele fire kategorier for løsninger til Dansk Industri, Aller, Brødrene Kier og Totalkredit, sidstnævnte kunne gå på scenen torsdag aften og modtage den prestigefyldte pris: Most innovative digital solution.
 
Vi ønsker stort tillykke til Totalkredit. Tak til Episerver for anerkendelsen, og til Totalkredit for jeres tillid til os.
 
Juryen gav følgende begrundelse for valget af Immeo og Totalkredit som årets vinder:
Immeo og Totalkredit har med stor succes bygget et univers for mere end 10 000 medarbejdere i 55 banker indeholdende bl.a. nyheder, værktøjer og dagligt opdaterede finansielle rapporter, Løsningen giver medarbejderne et godt overblik over komplekse informationer der skal bruges i det daglige arbejde og med Episerver Find som en del af fundamentet giver det medarbejderne hurtig og nem adgang til relevante informationer. For at kunne give medarbejderne adgang til alle disse data er der blandt andet bygget integrationer til BEC, SDC og Bankdata, og der er spændende planer for brug af Episerver Personalization i fremtiden – Vi glæder os til at følge det.

EPISERVER

Kontakt os for mere information

Ivan Beltoft

Partner, Salg & forretningsudvikling

+45 2222 0252

ibe@immeo.dk