07. feb 2020

Aller opnår hurtigere time-to-market på Pling i deres integration med Telmore Play

Vi er stolte over at se vores arbejde gør det muligt for vores kunder og deres samarbejdspartnere at lykkes med at folde deres produkter ud i markedet på tværs af flere kanaler.

 

Det er Aller Media, der står bag online magasin app’en Pling. Pling er en applikation, der giver ubegrænset adgang til over 250 danske og internationale magasiner. Og de har nu indgået et partnerskab med Telmore, der udbyder Pling som en del af deres Play abonnement. Med Telmore Play kan du samle dine abonnementer på bl.a. telefoni, tv, musik, lydbøger - og nu også online magasiner.

 

Sidste år fik Aller moderniseret hele deres platform og arkitektur for bedre at kunne tilpasse sig det digitale marked. Immeo etablerede en cloud arkitektur til Aller bestående af en række forretningsservices opbygget efter microservice-principperne. En af de vigtigste egenskaber ved microservices er, at de kan udvikles og udrulles individuelt og genbruges på tværs af forretningen.

Og nu har Aller høstet frugterne af det komplekse arbejde med arkitekturen. Ved at have bygget en simpel forretningsservice, kan Aller koble Telmore på Pling-løsningen uden at det indebærer tunge integrationer til bagvedliggende systemer. En feature der fremover kan styrke partnerskaber. 

Det betyder også at Aller har haft en meget hurtig time-to-market på denne feature, der gør at Pling vinder en meget større udbredelse og kan nå deres brugere dér hvor de er samt yde en bedre service.

 

Immeo har de seneste par år haft et godt samarbejde med Aller på tværs af projekter og produkter. Omkring dette samarbejde udtaler Michael Skyte, ansvarlig for Pling-produktet hos Aller:

Immeo fortsætter med at støtte os og er det er afgørende for Plings videreudvikling. De er en vigtig samarbejdspartner i Allers digitale transformation og faciliterer de rette værktøjer der skal til for at vækste. Jeg er yderst tilfreds med vores langvarige samarbejde og ser frem til at kunne integrere flere strategiske partnere ved hjælp af Immeos løsninger.

Michael Skyte

Brand owner & kommerciel udvikler, Aller

En af Immeos tre kerneværdier er Samarbejde, som vi tror på er afgørende for at kunne levere værdi under den digitale transformation sammen med vores kunder. Vi er derfor stolte af samarbejdet med Aller, som vi har arbejdet sammen med siden 2017. Sammen har vi realiseret et digitalt fundament, som i dag giver Aller mulighed for at kunne levere nye digitale services hurtigere og nemmere end hidtil.

Læs mere om vores arbejde med at løfte Allers digitale forretning her

 

Kontakt os for mere information

Ivan Beltoft

Partner, Salg & forretningsudvikling

+45 2222 0252

ibe@immeo.dk