Office Assistent til Immeo

Er du dén der får ting til at ske? Motiveres du af at skabe et godt miljø for dine kolleger? Så søger Immeo nemlig dig som Office Assistant på 25 t/uge til vores kontor i København....

Immeo er en ung it- og forretningsorienteret konsulentvirksomhed etableret i 2014 af fire ledende partnere. Vi beskæftiger i dag mere end 65 af de skarpeste konsulenter i branchen. Vi leverer digitale løsninger der flytter mennesker og forretning.

Immeo er på en spændende rejse fra at være et mindre start-up til at blive en af de mest betydningsfulde spillere på det danske marked for levering af forretningskritiske IT-løsninger. Du kan derfor se dig selv i en virksomhed hvor tingene går stærkt, niveauet er højt, og hvor sammenhold brænder igennem.

Du tager ansvar

Du bliver overordnet ansvarlig for alt der relaterer til kontorfaciliteter og til at dagligdagen kører smidigt. Som Office Assistant får du en central rolle på både det praktiske og administrative plan i Office. Der er mange alsidige opgaver, og nogle af dine primære opgaver vil omfatte:

  • Forplejning: Opsætning/afrydning af frokost og fredagsmorgenmad, klargøring til møder, opfyldning af varer
  • Administrative opgaver: Assistance til bogholderiet, leverandøraftaler
  • Rejsebookinger
  • Indkøb: alt fra kolonial til møbler
  • Assistance til eventkoordinering og klargøring af interne og eksterne aktiviteter

Vi skaber værdi

Immeo skaber værdi for kunderne, men det gennemsyrer også vores organisation og interne miljø. Og det kommer du også til.

Du ved, du gør det godt, når kollegerne med et smil overlader opgaver til dig eller beder dig om hjælp. Fordi de ved, at du – selv med et minimum af guidelines – finder frem til en god løsning. Du er kendt for din organisatoriske evner, og du tager ufortrødent kontakt til de rette personer, hvis du mangler information. Som person er du selvstændig, og du trives i en supporterende rolle – og du har intet imod, at det også indebærer praktiske opgaver. Lige så vigtigt som det er at du går til hånde, lige så vigtigt er det at du tager ansvar for dine arbejdsområder og er proaktiv, hvis du ser noget kan optimeres.

Du bliver en del af en lille, dynamisk administration, hvor vi har et stærkt sammenhold og en uformel omgangstone.

Stillingen er 25 timer pr. uge og der vil være nogle faste tidspunkter, hvor der som min. er brug for dig hver dag:

  • Man-tors kl. 11-13.30
  • Fre kl. 8 – 14.30

De omkringliggende timer aftaler vi

Erfaring fra en lignende stilling er en fordel, men vigtigst er din indstilling og tilgang.

Vi kalder løbende til samtaler og ønsker stillingen senest besat d. 1. marts 2020.

Løn efter kvalifikationer.

Vil du høre mere om stillingen?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Cecilie Ravnborg, Administration Manager tlf.: 6168 6028 eller cra@immeo.dk . Cecilie kan træffes i tidsrummet 8.30-14.30.

Om Immeo

Hos os kommer du til at arbejde med dygtige passionerede kollegaer, der sætter en ære i at levere værdiskabende løsninger til vores kunder.

Immeo er et ungt konsulenthus i høj vækst. Grundlaget for succes er dygtige og motiverede kollegaer, der får plads og tid til at levere høj kvalitet, innovation, samt personlig og faglig udvikling. Det får du hos Immeo. Du kommer til at kunne sætte dit aftryk I en talentfuld og ambitiøs virksomhed.

Hos os vægter det sociale højt, og derfor gør vi meget ud af at have det sjovt. Det skal være spændende og udfordrende at gå på arbejde, og der skal være plads til at dele oplevelser uden for arbejdstiden. Det sker når vi fejrer vores succeser på projektarrangementer, når vi går på fredagsbar og meget mere.

Vi har en fri og uformel omgangstone, og du kommer til at indgå i en organisation hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

Læs mere om hvordan det er at arbejde i Immeo på www.immeo.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt: Dennis Kristensen

Partner, CEO

+45 2222 0255

dek@immeo.dk